KAPITEL 5      Wuhan December 2000

Hmm - denne side, skal åbenbart være en af de sider, som ikke bliver opdateret så ofte. Det er ikke fordi, der ikke er sket så meget. Det er mere med at få sat pennen til papiret - eller hvordan det nu skal siges, når papiret er elektronisk Jeg arbejder stadig på at layoutet skal  ændres. Det er en lidt større proces, som ikke når at blive færdig i denne ombæring. Jeg flyver i denne uge retur til Danmark for at holde jul og nytår. Så dette sidste postkort i år, må vedblive i denne stil, hvis jeg skal nå at få noget up-loaded til web-serveren inden jeg rejser.

Sådan i hurtig kronologisk "rocker-version" så har jeg siden sidste brev nået, at være i Hong Kong, Xi'an, Beijing, Paris, Danmark, Hong Kong. Så det er blevet til lidt kilometer. En del har dog været i embedets medfør.

Turen til Xi'an var jeg på i begyndelsen af Oktober. 1. Oktober er nationaldag i Kina. I den anledning har staten indført en ny regel, der giver tre dages ferie i forlængelse med denne dag. Så jeg fik arrangeret en flybillet og en hotelbooking i Xi'an, da jeg havde hørt at dette sted skulle være specielt. Og det er det også. Det er selvfølgelig en meget Kinesisk by. Men alligevel anderledes.

Til paletten
Til kapitel 1
Til kapitel 2
Til kapitel 3
Til kapitel 4
Til kapitel 5
Til kapitel 6
Til kapitel 7
 

  Printbar version af kapitel

Side 1