KAPITEL 4

Wuhan August 2000

Siden sidst har jeg nået at få set lidt mere af Kina. Det sker, at jeg tager en weekend til Beijing. Sidst havde jeg så lejet en taxa hele dagen, og tog så rundt til en Den Forbudte By, og kom også ud til Den Kinesiske Mur, som ligger i nærheden af byen. Dog var vi taget længere bort, idet chaufføren havde ret i, at der som regel er for mange turister nær byen. 

Her er et billede fra den tur

Jeg har jo, som mange nåede at bemærke, været hjemme på ferie i Danmark. Det første, jeg som regel foretager mig efter ankomst, er at finde en pølsevogn. Her får jeg mig en Ristet, og en af dem i svøb. Om sommeren sammen med en cola, om vinteren med en varm kakaomælk. Og denne gang var heller ingen undtagelse. 

Der ligger en ganske autentisk pølsevogn på Amager Landevej, og han blev også denne gang besøgt. Det bliver jo ikke mindre autentisk af at ejeren af denne Københavnske motoriserede pølsevogn hedder Brian. Og taler ligesådan! 

Men han er ultra-professionel, og kender lige nøjagtigt hvor meget brød og pølser skal ristes. Så han er fast første stop, hver gang jeg er hjemme.

Til paletten
Til kapitel 1
Til kapitel 2
Til kapitel 3
Til kapitel 4
Til kapitel 5
Til kapitel 6
Til kapitel 7
 

  Printbar version af kapitel

Side 1