Og ikke kan få pas, kørekort, og nyt ID kort. Så de er lidt ilde stedt den dag de kommer, eller skal, i kontakt med en offentlig myndighed.

Nå – men det var et kedeligt faktuelt samfundsorienterende indlæg. Nok om det.

Det var det der med rengøringshjælp jeg kom fra.

Jeg havde jo så talt med kontoret om at få en sådan dame til at komme og gøre rent. Jeg havde forestillet mig en gang om ugen, som jeg har haft det hjemme i Danmark. Der er det nok med 6-7 timer til at komme rundt, og til at få strøget ugens ration af skjorter.

Men det system fandtes ikke lige her. Jeg skulle da have en hele ugen, idet der jo altid er noget at se til, mente de. Nu kommer jeg jo sent hjem, og slider mest på sofaen. Så det er begrænset hvor meget uorden der kommer i tingene. Dog ku' jeg jo godt se, at støvet hober sig op lidt hurtigere herude, idet der er mere støvet udenfor også, så det var vel også meget rart at få en til at komme igennem ugen, så vi fik lavet et kompromis. Jeg foreslog at hun så kommer tre gange om ugen.

Det er helt volapyk, kan jeg godt selv se her bagefter, for jeg giver jo egentlig en hel månedsløn til hende, så jeg ved forresten ikke hvorfor jeg fik lavet det system. 

Nå pyt –

Jeg fik så at vide, at jeg skulle være hjemme, så jeg kunne aftale med hende hvad der skulle gøres, og hvordan hun kommer ind mm. Og der ville så også komme en tolk med, så jeg kunne beskrive hvordan jeg ville have tingene gjort.

Til paletten
Til kapitel 1
Til kapitel 2
Til kapitel 3
Til kapitel 4
Til kapitel 5
Til kapitel 6
Til kapitel 7
 

Side 3