Måske kan jeg få hjælp, når jeg nu begynder at spille golf. Højst sandsynligt ved disse medlemmer, hvor man får sagerne her i byen.

Jeg har nemlig langt om længe fundet vej ud til klubben og har været derude. Det med at finde vej er stadigt lidt af et problem, idet det eneste kort jeg har over byen er på kinesisk. Såe – det tog sin tid at finde frem til klubben.

Det viste sig at være et stort anlagt projekt. Jeg blev modtaget på parkeringspladsen af en golfcar, og kørt til driving-range og pro-shoppen. Her kunne de ikke engelsk, så den kinesiske ejer blev hentet. Han var tilpas imponeret over at få en hvid ind i klubben. Han skulle lige prale med at banen er anlagt af Nick Faldo formedes 1 Mill. USD.

Og så ellers indrømme at break-even blev nået ved 800 betalende medlemmer. Idag er der 200! Så det er lidt af et minus han slæber rundt på, her efter de første tre år.

Så det meget, meget, store klubhus på 1800 m2 var ikke færdigt. Og prisen for evigt medlemskab var små ubetydelige 198.000 RMB. Men han havde så opfundet et andet system som kostede 24.000 RMB. Det gav adgang til 80 gange på banen. Dvs. d.s.s. 300 RMB i greenfee pr. gang. Løs greenfee (egentlig det samme som "pay and play") koster 400 RMB. Jeg tror jeg starter med det, for at se hvad det er for en røverbule. 

Men jeg vil komme i et lille eksklusivt selskab. De 200 medlemmer er de rigeste i Wuhan (7 mill. indb.) og omegn. Ingen tvivl. Såe...Stay tuned for more news. 

Og ved udgangen af klubben, springer 2-3 parkeringsvagter op i retstilling med front mod én og gør honnør, mens man passerer.

Til paletten
Til kapitel 1
Til kapitel 2
Til kapitel 3
Til kapitel 4
Til kapitel 5
Til kapitel 6
Til kapitel 7
 

Side 2