Jeg hygger mig vældigt med at finde sådanne ting. Samtidig fik jeg en papirkurv til mit kontor herhjemme. Den var lavet lige som en lillebitte fastelavnstønde, fint bødker arbejde, med sprækker i bunden. Den koste 7 kroner. Og var egentlig beregnet til at dampe mindst 5 kg ris i. Men den står nu her ved mit skrivebord og pynter gevaldigt. Og kineserne rystede gevaldigt på hovedet, og spurgte hvad jeg dog vil koge så mange ris for. Jeg skulle hellere købe en, der var meget mindre. Den ville passe bedre til min husholdning!

Og ellers har jeg fået mit flyttegods herud. Det var en glad ting at genhøre Cd’erne med Lars Lilholt og Kim Larsen og de andre. Så også på den led er det stadig OK at være herude. Og så var der jo også mit golfsæt med i flyttelæsset, så nu har jeg ingen undskyldninger, for ikke at komme i gang. Andet end, at der er to timers kørsel til banen. Så det må nok blive i weekenderne.

Til hverdag kommer som regel sent hjem. Der er ca. en times kørsel til og fra arbejde, så klokken er gerne 7 inden jeg er hjemme.

Jeg plejer så gerne et par gange om ugen at gå i motionscenter. Der er sådan et i klubben, her hvor jeg bor. Så jeg får også motioneret. Det med vægtene gider jeg ikke rigtigt. Men løbebåndet, cyklen og stairmaster’en får hver 20 min. De er alle sidste nye skrig med digital indstilling og belastning. Første gang svarede cyklen tilbage efter endt tur, at for en kvinde på 62 år og en vægt på 120 kg. havde jeg en "nogenlunde" (fair) kondition! Så nu må jeg huske at taste rigtig startinfo ind i fremtiden!!!

Og så er der en romaskine. Den er rent faktisk ret så god. Her får man rørt mange muskler, og pulsen kan jeg også holde oppe. Så den får 30 min i 1500 m heats.

Til paletten
Til kapitel 1
Til kapitel 2
Til kapitel 3
Til kapitel 4
Til kapitel 5
Til kapitel 6
Til kapitel 7
 

Side 2